tel. 0172-722099
tel. 0172-722099
  • Zout onder de aandacht

  • Wat is...
    Wij houden bijna allemaal van zout. Wat ooit begon als conserveermiddel zeker toen we nog geen koelkast of vrieskast hadden, is tegenwoordig een genotmiddel geworden
  • Voeding
    Zout: voor geen enkele andere voedingsstof is de impact op de volksgezondheid van een inname volgens de aanbevelingen zo duidelijk aangetoond.
  • Behandeling
    Als Nederlanders minder zout gaan gebruiken, dan kan er een aanzienlijk gezondheidswinst worden behaald. Een verlaging van de zoutinname leidt tot een lagere bloeddruk. Hoge bloeddruk is één van de risicofactoren van hart-en- vaatziekten en beroertes.
  • Zout onder de aandacht

  • Wat is...
    Wij houden bijna allemaal van zout. Wat ooit begon als conserveermiddel zeker toen we nog geen koelkast of vrieskast hadden, is tegenwoordig een genotmiddel geworden
  • Voeding
    Zout: voor geen enkele andere voedingsstof is de impact op de volksgezondheid van een inname volgens de aanbevelingen zo duidelijk aangetoond.
  • Behandeling
    Als Nederlanders minder zout gaan gebruiken, dan kan er een aanzienlijk gezondheidswinst worden behaald. Een verlaging van de zoutinname leidt tot een lagere bloeddruk. Hoge bloeddruk is één van de risicofactoren van hart-en- vaatziekten en beroertes.
  • Zout onder de aandacht

  • Wat is...
    Wij houden bijna allemaal van zout. Wat ooit begon als conserveermiddel zeker toen we nog geen koelkast of vrieskast hadden, is tegenwoordig een genotmiddel geworden
  • Voeding
    Zout: voor geen enkele andere voedingsstof is de impact op de volksgezondheid van een inname volgens de aanbevelingen zo duidelijk aangetoond.
  • Behandeling
    Als Nederlanders minder zout gaan gebruiken, dan kan er een aanzienlijk gezondheidswinst worden behaald. Een verlaging van de zoutinname leidt tot een lagere bloeddruk. Hoge bloeddruk is één van de risicofactoren van hart-en- vaatziekten en beroertes.